Legyen a zene VALÓBAN mindenkié :)

 

Kistérségi Kórusturné 2019 - Nógrád megye

(for English version, please click here)

 

 

2019-ben egy izgalmas, új fába vágjuk a fejszénket:

Azt gondoljuk, hogy a művészet egyik elsődleges feladata, hogy a társadalom minden rétege számára élményt és ha szükséges, segítséget nyújtson.
Ennek keretében idén elindítjuk az első Kistérségi Kórusturnét, amelynek célja, hogy ott is énekeljenek a fiatalok, ahol eddig még nem találták meg, miért lehet az élmény számukra.

Kifejezetten szeretnénk, hogy azokra a területekre is eljussunk, ahol az anyagi lehetőségek is korlátozzák a kulturális élményekhez való hozzáférést.

Ezért idén, az első alkalommal a Salgótarján környéki falvakat vesszük célba, és abban bízunk, hogy olyan örömet szerzünk a hallgatóságnak, amit aztán jövőre, más helyszínen is érdemes lesz folytatni :)

Ahhoz viszont hogy mindehhez az utazási, szállási és a meghívott vendégek szakmai költségét előteremtsük, egyedül kevesek vagyunk. Elindítottuk ezért első Adjukössze-kampányunkat, amiről itt olvashatsz bővebben.

 

Kazár

 

Az a cél, hogy a következő hetekben megteremtsük annak társadalmi bázisát is, hogy azok, akik szívesen támogatnák a kultúra terjedését, különösen a kevésbé ellátott térségekben, akár kis összeggel is részesei lehessenek az ügynek, és azt érezhessék, hogy hozzájárulnak a legkiszolgáltatottabbak élményhez jutásához.

Kérünk, hogy ha tudsz nélkülözni 1-2 ezer forintot - és örülnél, ha igazán jó helyre kerülne -, támogasd munkánkat, és segíts abban, hogy
Legyen a zene VALÓBAN mindenkié!

 

Szabadtéri koncert